asianeagle.niceboard.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Asianeagle
 
AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
samanyolu
Admin
Admin
samanyolu


Kadın
Mesaj Sayısı : 29261
Yaş : 57
Nerden : İstanbul
İş/Hobiler : yazar
Lakap : yazar
Kayıt tarihi : 12/04/08

Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi) Empty
MesajKonu: Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)   Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi) EmptyCuma Haz. 14, 2013 5:12 pm

Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)
Malzemeler:

Tarifi:

  1. Bir tencerede soya filizi yerleştirin. Su ve kapağın tuz ve ½ fincan ekleyin. 10 dakika orta yüksek ateşte bir taşım kaynatın. Boşaltın.
  2. Karıştırma kabına pişmiş soya filizi koyun. Sarımsak, acı biber pul, yeşil soğan, balık sosu, susam, ve elle susam yağı ekleyin ve karıştırın.
  3. Bir servis tabağına aktarın.
  4. Pirinç için bir garnitür olarak servis yapın.






Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asianeagle.yetkin-forum.com
 
Kongnamulmuchim (pişmiş ve terbiyeli soya filizi)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
asianeagle.niceboard.com :: A-Kitchen :: KORE MUTFAĞI...Korean Kitchen-
Buraya geçin: