Sote Bracken Fiddleheads (고사리 나물 Gosari / Kosari Namul)
Sulandırılmış Bracken Fiddleheads (Gosari)
Kurutulmuş Gosari kullanıyorsanız -
Onlar tahliye sonra yumuşayana kadar 30 dakika - 20 için kaynatın. Herhangi bir acı çekmek için 6-8 saat boyunca soğuk suda bekletin.
Her parça geçiyor ve herhangi bir sert sapları keserek sulandırılmış Gosari kesin.
Lokma büyüklüğünde parçalara (2 Uzun) içine Cut
Orta ateşte bir tavada Isı bitkisel yağ. Gosari ve doğranmış sarımsağı kavurun. 1/2 tatlı kaşığı tuz ve gook kanjang serpin. Kısık ateşte 5 dakika kadar sote edin. , Isı kapatın yeşil soğan ve susam yağı serpin. Kenara koyun.
Turp Salatası (무생채 나물 Moo Saeng Che Namul)
Için önceki yazıma bakınız Kore Turp Salatasi ayrıntılı talimatlar için. Sadece Bibimbap için biraz ihtiyacım var bu yüzden bu tarifi için yarı yarıya maddeleri azalır.
Sote Havuç (홍당무 Hongdangmoo)
Orta ateşte tavada 1 T yağı ekleyin. Julienned havuç ve bir tutam tuz ekleyin. Yumusayana kadar havuç sote edin.