Arepas ekmeği Meksika mutfağı için olduğu gibi, Kolombiyalı mutfağı çok önemli bir parçasıdır. Kolombiya'nın bazı bölgelerinde, Antioquia benim memleketi gibi, biz hizmet arepas hemen hemen her yemek ile. Ben Topingler bir dizi ile sabah, öğlen ve gece yiyebilirim.
Birçok farklı varyasyonlarını, şekil ve boyutları vardır arepas bölgeye bağlı olarak ülke genelinde,.
Malzemeler:
(6 Arepas)
2 su bardağı sarı önceden pişmiş mısır unu ( masarepa )
5 yemek kaşığı çok amaçlı un
1 + 1/2 su bardağı sıcak su
1/2 su bardağı süt
1/4 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı şeker
yemek için 3 yemek kaşığı yumuşak tereyağı, artı daha
queso fresco 2 su bardağı, Kolombiyalı quesito veya çiftçi peynir, ufalanmis