asianeagle.niceboard.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Asianeagle
 
AnasayfaPortalGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Çin Usulü Levrek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
samanyolu
Admin
Admin
samanyolu


Kadın
Mesaj Sayısı : 29261
Yaş : 57
Nerden : İstanbul
İş/Hobiler : yazar
Lakap : yazar
Kayıt tarihi : 12/04/08

Çin Usulü Levrek Empty
MesajKonu: Çin Usulü Levrek   Çin Usulü Levrek EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 4:56 am

Çin Usulü Levrek

Malzemeler

* 1 bütün Levrek
* 2 yemek kaşığı Karides sos
* 50gr Kırmızı Biber
* 50gr Fıstık
* 1 çay kaşığı Çin Tuzu

Yapılışı

Bütün levrek kızgın yağda kızartılacak, üzerine karides sos, biber, fıstık ve tuzdan hazırlanmış sos ilave edilerek servis yapılacak.
Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asianeagle.yetkin-forum.com
 
Çin Usulü Levrek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çin Usülü Sazan Balığı
» HİNT USULÜ GÜVEÇTE KAYISILI KUZU ETİ
» Songpyeon / 송편 / Kore Usulü Pirinç Tatlısı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
asianeagle.niceboard.com :: A-Kitchen :: ÇİN MUTFAĞI...Chinese Kitchen-
Buraya geçin: