Bölünmüş çançiçeği kökü (doraji)
Bıçak w / bıçak tarafı yukarı gelecek şekilde yerleştirin ve yukarı doğru çekerek çançiçeği kökleri bölünmüş
3. Orta ateşte bir tavada Isı bitkisel yağ. Doraji ve doğranmış sarımsağı kavurun. 1/2 tatlı kaşığı tuz serpin. Doraji parçaları hala henüz biraz gevrek yumuşayıncaya kadar 3-4 dakika soteleyin. , Isı kapatın yeşil soğan ve susam yağı serpin. Kenara koyun.
Sen doraji ham yüzden yeterince yemek değil dert etmeyin yiyebilirsiniz. Bu doğru doku (biraz chewy ve gevrek olmalı) ve baharat doğru miktarda olması hakkında. Tadı tuzu ayarlayın - baharat ilave nihai çanak eklenecektir çünkü hafif tarafında tutun.
NOT - sıcak / sıcak iken doraji tadı ne zaman, oldukça acı tadacaktır. Soğuduktan sonra acı tat çok uzakta gidecek .. Merak etmeyin. Ama o ginseng ailesine ait gibi hala biraz acı tadı gerekiyordu unutmayın.
Beyazlatılmış Ispanak (시금치 나물 Shikeumchi Namul)
Tuzlu su (6 C ya da öylesine + 1 tatlı kaşığı tuz) bir tencerede kaynatın ve hızlı ıspanak mazur. Ispanak 1 dakikadan fazla yemek vermeyin. Ispanak hala bir biraz chewy olup lapa gibi olmalıdır. Pişirme sürecini durdurmak için soğuk ya da buzlu suda pişmiş ıspanak Şok.
Suyu boşaltın ve elinizde onları hafifçe sıkarak ıspanak emdiği suyun dışarı sıkmak.
Biraz tuz (1 tatlı kaşığı), susam yağı (1 tatlı kaşığı) ile Sezon beyazlatılmış ıspanak. Kenara koyun.